Tulosta

Tarjoamme kiinteistöihin (asunnot, mökit, liiketilat) liittyvää sähkösuunnittelua:

Sähkösuunnittelun lopputuloksena saat suunnitelmat, joilla voit pyytää edelleen tarjoukset varsinaisesta sähköurakoinnista.
Vaihtoehtoisesti sähkösuunnittelu voidaan myös sisällyttää kokonaisurakkaan, joka kattaa sähköjen suunnittelusta asennuksiin ja käyttöönottotarkastuksiin asti.

Sähkösuunnittelu aloitetaan tyypillisesti aloitustapaamisella, jossa kootaan suunnittelua varten asiakkaan tarpeet ja toiveet pohjapiirustuksineen. Sähkösuunnitelman teko on myös mahdollista ilman tapaamistakin, tällöin tarvittavat tiedot kootaan sähköpostien ja puhelinkeskustelujen avulla.
Kerättyjen tietojen pohjalta suunnittelijamme tekee ensimmäisen ehdotuksen sähkösuunnitelmaksi, johon pyydetään asiakkaalta kommentit. Sen jälkeen luomme lopulliset sähkösuunnitelmat. Suunnitelmat toimitetaan asiakkaalle oletuksena sähköisesti (sekä DWG- että PDF-muotoisina). Tarvittaessa voimme myös toimittaa lisämaksusta suunnitelmat paperikopioina.

Jos sähkösuunnittelumme on osa kokonaisurakointisopimusta, kuuluu urakkaan myös asennustöiden jälkeen tarvittavat sähkösuunnitelmien päivitykset. Voimme tehdä myös sähkökuvien ja -suunnitelmien päivityksiä erillistyönä, katso lisätietoja sähködokumentointi-sivulta.

Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen.